fbpx

Правила & Услови

Сите цени во оваа web-продавница се конечни на денот на нарачката и во нив веќе е вклучен ДДВ. Сите цени се изразени во денари.
Нарачаните производи што во моментот се на залиха ќе ви бидат испорачани во период до 3 дена, на домашна адреса или во локалната пошта.
Трошоците за испорака се на товар на нарачателот. Производот и поштенските трошоци ќе ги платите на денот на испорачување на производот.
По комплетирањето на нарачката, истотака ќе добиете e-mail порака за потврда, која ќе ги содржи деталите од нарачката.
Доколку се случи купената стока да е фабрички неисправна, истата подлежи под гаранција доколку се врати во иста состојба во која е примена,без видливи физички оштетувања и во оригиналната амбалажа.