fbpx

Начин на испорака

1. Можете да нарачате и платите преку нашиот веб сајт (плаќањето е “online” со Master Card, Visa) и доколку нарачате:       

   – До 12 часот (живеете во Охрид) производот ќе го добиете истиот за еден работен ден, а доколку нарачате после 12 часот, производот ќе го добиете следниот работен ден;        

  – До 17 часот (живеете на територијата на Македонија), производот ќе го добиете од два до три работни дена.

2. Доставата е гратис ако:         

  – Нарачката е поголема од  300 денари за територијата на град Охрид или         

  – Нарачката е поголема од 1500 денари за територијата на Р. Македонија.

3. Доставата за територијата на Р. Македонија чини 150 денари  и достава за Охрид чини 50 денари;

4. Од технички причини на дистрибутерот на производот можно е производот да го добиете за два до три работни дена;

5. Доколку производот не го добиете Ве молиме контактирајте не на +38971210250 или на емаил eshop@kafeavtomati.mk ;

6. Нарачката истотака може да ја направите на +38971210250 или на емаил eshop@kafeavtomati.mk ;

7. Плаќањето може да го направите:         

  – “online” со Master Card, Visa  или         

  – Плаќањето да го направите во моментот кога ќе Ви го достават производот.