fbpx

Countertop филтер за вода бел

1,720.00 ден

Се приклучува директно на кујнската чешма. Компатибилна е со кертриџ за филтер 10” x 2,5”. Опремен е со адаптер по избор за филтрирана или вода од чешма. Тука е вклучен и клуч за отворање на куќиштето. Не е вклучен кертриџ за филтер.

Категорија: