fbpx

Филтер за вода инокс

2,700.00 ден

Единечен иноксен филтер за вода, приклучен директно на кујнска чешма. Компатибилен е со кертриџи за филтер 10” x 2,5”. Опремен е со адаптер по избор за филтрирана или вода од чешма. Тука е вклучен и клуч за отворање на куќиштето.

Категорија:

Конструктивен материјал

Основа: PP хромиран полипропилен (Хромиран полипропилен)

Сад: Иноксен челик

O-прстен: EPDM

Цевка 6x8: PE (полиетилен)

Вклучена е цела потребна опрема за поврзување.

* Не е вклучен кертриџ за филтер.

Висина: 33,50 cм

Дијаметар: 14,00 cм