fbpx

Филтер за машина за перење

650.00 ден

Овие филтри кои се за повеќекратна употреба се идеални за конекција на снабдувачот на ладна вода со машината за перење алишта или садови, каде е потребно намалување на тврдокорноста на водата.

Полифосфатот е филтерски медиум. Го намалува бигорот, а ја зголемува ефикасноста на детергентот дури до 30%.Филтерскиот медиум го претвара фосфатот во калциум фосфат кој овозможува да не се појавува бигор.

Животен век: 3-6 месеци

Категорија: