fbpx

Филтерски медиум за машина за перење

450.00 ден

Полифосфатот е филтерски медиум кој е вклучен во филтрите за машини за перење.Ја заштитува машината за перење алишта, садови и други домашни апарати од настанување на бигор, а ја зголемува ефикасноста на детергентот до 30%. Филтерскиот медиум го претвара фосфатот во калциум фосфат кој овозможува да не се појавува бигор.

Категорија: