fbpx

Филтер за туш

2,550.00 ден

  • Лесно се поврзува на основата од туш батеријата
  • Го отстранува хлорот, лошиот мирис и седименти кои се јавуваат во водата.
  • Го намалува осипот на кожата, помала иритација на синусите и поздрава коса (помазна и помека кожа)
  • Филтерот се менува на секои 6-12 месеци *Животниот век на филтерот зависи од квалитетот и потрошувачката на вода
Категорија: