fbpx

Sgl Smart Кафемат на капсули

9,170.00 ден

  • Модерен апарат со привлечен дизајн. Компактен е и лесен за употреба.
  • Можност за селекција на кратко и долго еспресо.
  • Димензии : 112x250x378 мм
  • Напојување: 230V/50HZ
  • Моќност: 1050W
  • Капацитет на резервоар за вода: 800 мл
  • Нето тежина: 3,75 кг.