fbpx

S.Giusto Cremoso 500 gr

500.00 ден

S.Giusto cremoso во зрно 500 gr

Мешавина од печени зрна кафе.

Пакет од 500 gr

 

Cremoso доаѓа од мешавината на внимателно одбрано квалитетно арабика и висококвалитетно кафе Робуста. Резултатот е рамнотежа на вкусни сензации кои комбинираат богато и упорно тело со целосна и ексклузивна арома.