fbpx

S.Giusto Cremoso Pods 1/18

310.00 ден

S.Giusto Cremoso 1/18

Единечна тежина од 7 гр

Кутија од 18 хартиени дози за кафе

S.GIUSTO CREMOSO е роден од комбинација на внимателно одбрани квалитети на Арабика и кафе Робуста со висока лоза. Резултатот е рамнотежа на сензации за вкус, што комбинира богато и упорно тело со целосна и ексклузивна арома.

Кутија од 18 хартиени дози за кафе