fbpx

Кертриџ за хромиран филтер за туш

620.00 ден

Вклучува 2 парчиња.

Филтерот се менува на секои 3-6 месеци. *

* Животниот век на филтерот зависи од квалитетот и потрошувачката на вода.

Категорија: