fbpx

RANCILIO SILVIA | Канцелариски кафемат

36,970.00 ден

Спецификации:

Димензии 235/290/340 мм.
Тежина 14 кг.
Ел. напојување 1N ~ 220-240V
Потрошувачка 1,1 kW
Капацитет на бојлер 0,3 lt

Достапно по нарачка