fbpx
Sale!

Goriziana Coffee Aroma Pods 1/150

1,650.00 ден

GORIZIANA AROMA COFFEE IN PODS – CASE OF 150 PIECES

Една хартиена доза

Единечна тежина од 7 гр.

Кутија од 150 хартиени дози за кафе

AROMA е мека и избалансирана мешавина од кафе со висока содржина на кафе Арабика. Идеално кафе да се пие во кое било време од денот

Кутија од 150 хартиени дози за кафе