fbpx

Panafe MY@SPACE Кафемат на капсули

8,500.00 ден

Модерен ултракомпактен кафемат на капсули FAP 36мм ( EPI i Lavazza )

Шифра Не е достапно Категории: , ,
  • Електронски модел со Нова опција NFC Технологија со која се регулира температурата, 3 различни опции за селекција на големина на кафе и овозможува контакт помеѓу добавувачот и купувачот преку електронска апликација која се инсталира на Андроид телефон.
  • Димензии: 140x337x269 мм
  • Напојување: 220-240V/50HZ
  • Моќност: 550W
  • Капацитет на резервоар за вода: 600мл
  • Нето тежина: 4,30 кг.

 

Бои:

Црна, Црвена