fbpx

Panafe Coffee Machines MY@PODS | Pods

9,280.00 ден

Електронски ултра компактен апарат за еспресо за ESE 44/38 мм Хартиени дози, со можност за селекција за кратко/долго кафе и поставување на температура.

Не е на залиха

 

Напојување: 220-240V/50Hz
• Моќност: Кафе 550W / Пареа 1000W
• Моќност на пумпата: 48W / притисок на пумпата: 15 бари
• Со NTC сонда, за точна контрола на температурата.
• Капацитет на резервоар за вода: 850 ml
Димензии: 200x315x340 мм

Опција:
• STEAM: за подготовка на одлично капучино или чај;
• PANAFE’ DECONTO System Вграден DECONTO систем ( електронски бројчаник кој овозможува контрола на вградениот кредит, како и блокирање на апаратот на кога истиот ќе се потроши ).

Достапни бои:
• MY@PODS: Црна