fbpx

Диспанзери за топла/ладна вода

10,300.00 ден17,200.00 ден

Диспанзерите за вода за домашни услови се достапни како стоечки и диспанзери kои се поставуваат на маса, кои се поврзуваат директно на снабдувачот со вода и исто така стоечки диспанзери со шише. Способност да произведува 2 литри ладна вода и 5 литри топла вода. Резервоарот е изработен од нерѓосувачки челик заради одлична хигиена и подобри перформанси.

Шифра Не е достапно Категорија:

Имаат 4 опции за температура на вода:

  • Топла - Ладна
  • Топла – Собна температура
  • Ладна – Собна температура
  • Собна температура (ако работи без струја)
Име

Water dispenser standing, Water dispenser desktop