fbpx

Голем/Среден хромиран филтер за туш

1,500.00 ден2,250.00 ден

Голем хромиран филтер за туш Висина: 28,00cм Дијаметар 15,00 cм

Хромиран филтер за туш со средна големина Висина: 26,00 cм Дијаметар: 10,50 cм

 

Шифра Не е достапно Категорија:
  •  ● Содржи филтрација и KDF (Флукс на кинетичка деградација)- медиум кој ги отстранува седиментите, органските соединенија и хлорот.
  • ● Ја намалува концентрацијата на тешки метали како олово, хром, жива.
  • Го намалува осипот на кожата, помала иритација на синусите и поздрава коса (помазна и помека кожа)
  • ● Главата на тушот има 3 прилагодувања на протокот на вода.
  • ● Филтерот се менува на секои 3-6 месеци
Име:

Big chrome plated shower filter, Medium chrome plated shower filter