fbpx

Дози Сан Џусто ДЕК 1/18

350.00 ден

S.Giusto COFFEE DEK IN PODS – BOX OF 18 PIECES

Една хартиена доза кафе без кофеин

Единечна тежина од 7 гр.

Кутија од 18 хартиени дози за кафе

DEK е мека и кадифена мешавина од кафе без кофеин со содржина на кофеин што не надминува 0,1%, сладок вкус.
Совршен избор за оние кои не сакаат да се одречат од добро кафе.

Кутија од 18 хартиени дози за кафе