fbpx

Goriziana Grand Cru Pods 1/20

270.00 ден

GORIZIANA GRAND CRU COFFEE IN PODS – BOX OF 20 PIECES

Една хартиена доза

Единечна тежина од 7 гр.

Кутија од 20 хартиени дози за кафе

Не е на залиха

GRAND CRU е рафинирана мешавина од гурманско кафе Арабика, со сладок и ароматичен вкус со зачинети и чоколадни ноти.

Кутија од 20 хартиени дози за кафе