fbpx

Goriziana Coffee Aroma Pod 7gr

12.00 ден

GORIZIANA AROMA COFFEE IN POD

Една хартиена доза

Единечна тежина од 7 гр.

AROMA е мека и избалансирана мешавина од кафе со висока содржина на кафе Арабика. Идеално кафе да се пие во кое било време од денот