fbpx

Goriziana Aroma Pods 1/20

270.00 ден

GORIZIANA AROMA COFFEE IN PODS – BOX OF 20 PIECES

Една хартиена доза

Единечна тежина од 7 гр.

Кутија од 20 хартиени дози за кафе

Не е на залиха