fbpx

Go Espresso AROMA BIO 1/10Nespresso®

195.00 ден

Високо квалитетно кафе во биоразградлива капсула  компатибилна на апарати за кафе Неспресо, добиено со внимателна селекција на најквалитетните зрна арабика, создаено за вистинските љубители на врвното италијанско еспресо кафе.

Една кутија содржи 10 капсули.

Не е на залиха