fbpx

Go Coffee Gusto Lungo 1/16 | Dolce Gusto

270.00 ден

LONG FLAVOR КОМПАТИБИЛНИ КАПСУЛИ NESCAFÈ® * DOLCEGUSTO® * – Кутија со 16 капсули кафе

Nescafè® * Dolce Gusto® * КОМПАТИБИЛНИ КАПСУЛИ

Тежина единечни капсули 7 гр

Кутија со 16 капсули кафе

Gusto Lungo е рафинирана и внимателно подготвена мешавина од кафе што има за цел да ги задоволи најсложените непца. Совршено е за оние кои сакаат подолго кафе, со упорен, но воопшто не наметлив вкус.