fbpx

Go Coffee Gusto Cortado 1/10 | Dolce Gusto

205.00 ден

CORTADO FLAVOR NESCAFÈ® * DOLCEGUSTO® * КОМПАТИБИЛНИ КАПСУЛИ – Кутија со 10 капсули

Nescafè® * Dolce Gusto® * КОМПАТИБИЛНИ КАПСУЛИ

Тежина на единечна капсула 6,3 гр.

Кутија со 10 капсули

Gusto Cortado е традиционалното еспресо Макијато во една капсула! Така се роди Густо Кортадо, мешавината Go Coffee хармонично комбинирана со кремаста млеко.