fbpx

Go Coffee Gusto Cappuccino 1/10 | Dolce Gusto

205.00 ден

CAPPUCCINO FLAVOR NESCAFÈ® * DOLCEGUSTO® * КОМПАТИБИЛНИ КАПСУЛИ – Кутија со 10 капсули

Nescafè® * Dolce Gusto® * КОМПАТИБИЛНИ КАПСУЛИ

Тежина на единечна капсула 9 гр.

Кутија со 10 капсули

LINEA GUSTO is the line of Nescafè® * Dolce Gusto® * КОМПАТИБИЛНИ КАПСУЛИ.

Со Go Coffee Gusto Cappuccino сега можете да пиете кремаст капучино со совршена пена во една капсула.