fbpx

Go Coffee Gusto Aroma 1/16 | Dolce Gusto

299.00 ден

FLAVOR AROMA КОМПАТИБИЛНИ КАПСУЛИ NESCAFÈ® * DOLCEGUSTO® * – Кутија со 16 капсули кафе

Nescafè® * Dolce Gusto® * КОМПАТИБИЛНИ КАПСУЛИ

Тежина единечни капсули 7 гр

Кутија со 16 капсули кафе

Вкусот Арома е мешавина составена главно од фини квалитети на Арабика, кои даваат пријатен и избалансиран вкус. Неговиот висок степен на интензитет ќе ве натера да ја откриете вистинската суштина на италијанското еспресо, кремасто и богато.