fbpx

Go caffe Espresso BIO FAIRTRADE 1/10 Nespresso

170.00 ден

Префинет спој составен главно од органско Арабика кафе со специјални ноти на карамела и чоколадо.  БИО кафе е одгледувано во еколошки природни подрачја, обезбедени и  заштитени  плантажи.

Не е на залиха