fbpx

КАФЕМАТ НА ДОЗИ – KAPITANI FASTBAC POD

7,400.00 ден

 Механички ултра-компактен и модерен модел на машина за кафе со функција за кафе еспресо.

• Напојување: Европа 220-240V 

• Номинална моќност:  550W

• Моќност на пумпата: 48W / притисок на пумпата: 15 бари    • Капацитет на резервоар за вода: 700 ml • Кабел за напојување: Должина 1,30 м • Големина на производ: (LxWxH) mm 175x275x260 – Големина на кутија: (LxWxH) mm 210x365x300 • Н.В. 5,60 кг / Г.В. 6,60 кг