fbpx

Go Coffee Grand Cru FAP | Lavazza Espresso Point

17.00 ден

GRAND CRU IN FAP КАПСУЛИ – КУТИЈА ОД 40 КАПСУЛИ

Капсули компатибилни со FAP систем (Lavazza Espresso Point)

Тежина на единечна капсула 7 гр.

Кутија од 40 капсули за кафе

GRAND CRU е рафинирана мешавина од фини арабика Гурмет кафиња посветена на најсложените непца. Специјално кафе со силни ароматични и слатки ноти, упорно, но воопшто не наметливо; нотка на чоколадо со цимет и ориентални зачини, во комбинација со цветни вкусови и ароми.

Кутија со 40 компатибилни капсули FAP систем (Lavazza Espresso Point)