fbpx

Go Coffee Dek FAP | Lavazza Espresso Point

16.00 ден

GO COFFEE DEK IN FAP КАПСУЛИ

Капсули компатибилни со FAP систем (Lavazza Espresso Point)

Тежина на единечна капсула 7 гр.

Не е на залиха

DEK е мешавина од кафе без кофеин со мека и кадифена арома. Кафе со содржина на кофеин што не надминува 0,1%.