fbpx

Go Coffee Cremoso FAP | Lavazza Espresso Point

14.00 ден

GO CREAMY COFFEE IN FAP КАПСУЛИ

Капсули компатибилни со FAP систем (Lavazza Espresso Point)

Тежина на единечна капсула 7 гр

КРЕМИ е богата и полно тело мешавина од кафе, со неспоредлив крем.