fbpx

Go Coffee Aroma FAP | Lavazza Espresso Point

15.00 ден

GO COFFEE AROMA IN FAP КАПСУЛИ

Капсули компатибилни со FAP систем (Lavazza Espresso Point)

Тежина на единечна капсула 7 гр.

AROMA е мешавина од печено кафе со избалансиран вкус, со постојан крем и интензивна арома