fbpx

GoEspresso Dek 1/10 | Nespresso®

150.00 ден

КОМПАТИБИЛНИ КАПСУЛИ NESPRESSO® * DEK
компатибилен со домашните машини на Nespresso®
5 гр капсула компатибилна со машините за кафе Nespresso
Кутија со 10 капсули со кафе без кофеин

DEK е мека и кадифена мешавина од кафе без кофеин, совршена за оние кои не сакаат да се откажат од добро кафе. Содржина на кофеин помалку од 0,1%

Пробајте ја оваа нова капсула посветена на машините Nespresso® *, за да го откриете најпопуларното кафе во странство директно во вашиот дом.