fbpx

S.Giusto Cremoso 1000 gr

1,050.00 ден

S.Giusto cremoso во зрно 1000 gr

Мешавина од печени зрна кафе.

Пакет од 1000 gr

Cremoso доаѓа од мешавината на внимателно одбрано квалитетно арабика и висококвалитетно кафе Робуста. Резултатот е рамнотежа на вкусни сензации кои комбинираат богато и упорно тело со целосна и ексклузивна арома.