fbpx

Променлив кертриџ за филтер за чешма

350.00 ден

Променлив кертриџ за филтер за хромиран филтер за чешма Proteas • Изработен од активен јаглен.

Шифра 001219 Категорија:

• Отстранува хлор, седименти, тврди честички (кал, ‘рѓа, песок, нечистотија), органски супстанци и го подобрува вкусот и мирисот на водата.

• Работна температура: 2 °C - 35 °C

• Филтерот се заменува на секои 2-3 месеци.