fbpx

Шестостепена реверзна осмоза

18,450.00 ден22,600.00 ден

  • РЕВЕРЗНА ОСМОЗА 6 ФАЗИ (СИСТЕМ ЗА ФИЛТРИРАЊЕ)
  • Во пакувањето се вклучени: еден сет дизајнирана чешма, резервоар на притисок, клуч и цела потребна опрема за инсталација.

Димензии: (HxWxL): 450x150x450 (mm)

Димензии на експанзионен сад: 29,5 cm висина , 22,00 cm дијаметар

Максимален притисок: 6 bar

Температура: 2–45ο C

Шифра Не е достапно Категорија:

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Ги отстранува тврдите честички и седиментите (песок, ‘рѓа, нечистотија, кал).
  • 99% го отстранува хлорот, неговите деривати, органски супстанци и пестициди.
  • Има 3 предфилтри за подобра заштита на мембраната со цел да се зголеми нејзиниот животен век.
  • Мембраната ги отстранува загадувачите кои може да се присутни во водата (олово, бариум, хром, жива, натриум, флуорид, нитрат, нитрит и селен).
  • Идеална опција за места каде има голема потрошувачка на вода (за еспресо апарати, кафулиња итн.)
Шестостепена реверзна осмоза

Реверзна осмоза со пумпа, Реверзна осмоза без пумпа