fbpx

Променлив кертриџ за туш

1,300.00 ден

Го отстранува хлорот, лошиот мирис и седиментите кои се јавуваат во водата.

Ги намалува тешките метали како што е живата.

Го намалува осипот на кожата, помала иритација на синусите и поздрава коса (помазна и помека кожа)

  • Филтерот се менува на секои 6-12 месеци *
Категорија: