fbpx

Omnia Kафемат на капсули Nespresso® и Dolce Gusto

7,700.00 ден

Унуверзален апарат за кафе на капсули Nespresso и Dolce Gusto

Категорија:

Универзален апарат за кафе на капсули Nespresso и Dolce Gusto, мелено кафе, ESE, …

Достапен е во четири бои: тиркизна, бела, сива и црвена-бордо.