S.Giusto Cremoso 500 gr

495.00 ден

S.Giusto cremoso во зрно 500 gr

Мешавина од печени зрна кафе.

Пакет од 500 gr

 

Cremoso доаѓа од мешавината на внимателно одбрано квалитетно арабика и висококвалитетно кафе Робуста. Резултатот е рамнотежа на вкусни сензации кои комбинираат богато и упорно тело со целосна и ексклузивна арома.