Stainless steel outdoor faucet

960.00 ден

Антизамрзнувачка надворешна чешма ½’’. Изработена од нерѓосувачки челик.Соодветна за балкони и водоводни инсталации.

Clear
Шифра N/A Категорија:
Име

Outdoor faucet ½" with long hand, Outdoor faucet ½"