Чешми кујнски

1,200.00 ден10,400.00 ден

Чешми од нерѓосувачки челик. Комбатибилни се со повеќето системи за филтрирање за под мијалник и со Реверсно осмозни системи кои се наоѓаат на пазарот.

Clear
Шифра N/A Категорија:
Име

Curved three-way faucet ss304, Medium design faucet ss304, Chrome design faucet