S.Giusto Cremoso 1000 gr

950.00 ден

S.Giusto cremoso во зрно 1000 gr

Мешавина од печени зрна кафе.

Пакет од 1000 gr

Cremoso доаѓа од мешавината на внимателно одбрано квалитетно арабика и висококвалитетно кафе Робуста. Резултатот е рамнотежа на вкусни сензации кои комбинираат богато и упорно тело со целосна и ексклузивна арома.